Idag var det ett sånt där märkligt väderfenomen som dyker upp här i Vätterbygden ibland. I den östra delen av sjön så var det tjocka moln och gråmulet väder, men när man kom över till den västra delen så var det strålande solsken.

Idag gick färden till Munkaskog, en plats precis nere vid Vättern utanför Habo. Där ligger Caf’e Lustfyllt, men det var stängt nu. Solen sken från klarblå himmel och det var massor av plusgrader ute. Hur många vet jag dock inte. Tog några bilder vid vår fina sjö innan jag åkte vidare, tillbaka mot Huskvarna.

Svängde av strax söder om Habo ner mot Domsand. Tänk, jag har bott här sedan 1975 men aldrig varit i Domsand. En stor småbåtshamn ligger det där. Alltså, att det var så stort hade jag inte föreställt mig. Har ju vetat att det finns en hamn där, men jag har alltså aldrig tidigare varit där. Blev en positiv överraskning.

Sen åkte jag hem med bara något stopp för inköp av mat. När jag kommit hem så visar det sig att Tommy har ringt för att tala om att valparna börjat komma. Då, när jag ringde honom så hade det kommit 1 brun valp, och när jag kollade för en stund sedan så hade det kommit 4 valpar. Två av vardera sort, men det ska komma några till innan det är klart.

Vår fina sjö fotograferad vid Munkaskog


Inloppet till Domsands småbåtshamn

Annonser